Medlemsinformation

Bra att veta för dig som är medlem…

Gymintroduktion & Personlig Träning
Vill du som nybörjare få en kostnadsfri genomgång av gym-maskiner och ett enklare träningsprogram så bokar du en tid för Gymintroduktion. Du får denna hjälp så många gånger du vill tills du är säker och nöjd.

Vill du ha ett individuellt anpassat träningsupplägg så rekommenderar vi en Personlig Tränare.
Läs mer här

Gruppträning
Vi har ett stort och varierat utbud av gruppträning. Prova dig fram vilket som passar dig bäst och fråga oss gärna om råd. Drop in gäller på alla gruppträningspass.
Din passbiljett hämtar du genom att dra ditt medlemskort i bokningsterminalen på receptionsdisken och vi släpper biljetterna 90 min innan passet startar. Aktuellt schema samt passförklaringar hittar du här.

Träna när det passar dig!
Som medlem har du tillgång till anläggningen kl 05.00-23.00 alla dagar, året runt. Receptionens öppettider hittar du längst ner på sidan.

Avslappning
I vår vattenmassagesäng kan du unna dig lite vardagslyx genom att få en 15 minuters avslappningsmassage. En behandling kostar 80 kr men är gratis för dig som är medlem och det är ingen förbokning.

Föreläsningar
Vi erbjuder regelbundet föreläsningar inom kost, träning och hälsa. Deltagande på dessa kostar 150kr/person men som medlem är det fritt inträde. Anmälan sker i receptionen och information om kommande föreläsningar hittar du på våra infoskärmar samt i vårt nyhetsbrev som skickas ut via epost ca 1 gång/månad.

Behandlingar
I våra lokaler hittar du också Certifierade Massörer,  landstingsansluten Fysioterapeut (sjukgymnast) och Legitimerad Naprapat.

Metro Gym
Som medlem ingår fri träning på Metro Gym, Skäggebyvägen 4. För att aktivera ditt medlems- kort så är du välkommen att besöka Metro Gym då anläggningen är bemannad, se www.metrogym.se

Fika!
I vår reception så bjuder vi alltid dig som är medlem på gratis kaffe, du kan välja mellan vanligt kaffe eller kaffe bryggt på nymalda bönor.

Barnpassning
I vårt bemannade barnrum erbjuder vi gratis barnpassning kvällstid. Kontakta receptionen vilka dagar och tider som erbjuds just nu. Mer info här.

Inpassering när receptionen är öppen
Varje gång du kommer så drar du ditt medlemskort i läsaren mitt på receptionsdisken.
Ska du gå på gruppträning så drar du istället ditt kort i bokningsterminalen där du hämtar ut din passbiljett.

Inpassering när receptionen är stängd
När receptionen är obemannad så drar varje person sitt kort i läsaren utanför entrédörren för att låsa upp dörren och det är viktigt att även om man kommer flera samtidigt att var och en drar sitt kort.

Det är strikt förbjudet att släppa in någon på ditt kort vare sig det är en annan medlem, barn, vän eller annan obehörig. Detta leder omedelbart till att kortet spärras.

Handla på kredit
Om du har autogiro kopplat till ditt medlemskap så kan du handla på kredit. Betalningen sker sedan vid månadsbetalningen på ditt autogiro.

Varuautomat
I vår varuautomat kan du handla dricka och bars med ett betalkort även när receptionen är obemannad.

Bastu
Bastun i respektive omklädningsrum är igång under de tider då receptionen är bemannad. Under sommarperioden (maj-aug) är inte bastun igång men vill du basta är det bara att säga till i receptionen så slår vi på den.

Kostshopen
I anslutning till vår reception hittar du Kostshopen som har Finspångs största utbud av kosttillskott och hälsoprodukter för dig som tränar. Läs mer >>

Solarier
I våra fräscha solarium som du hittar på undervåningen bredvid cykelsalen är det drop in och du väljer själv hur länge du vill sola, från 12 minuter och uppåt. Växelautomat för 10-kronor finns bredvid.

Säkerhet
Kamerabevakning sker i lokalerna och du har genom ditt medlemskap godkänt att detta får ske.

Åldersgränser
Att bli medlem hos oss går bra från det år man fyller 13 år men då gäller träning ihop med förälder. Från det år man fyller 15 år kan man träna på egen hand.

Medlemsförmåner
Mot uppvisande av ditt medlemskort har du rabatt hos några företag. Läs mer >>

Träna i hela Sverige
Vi är anslutna till  KlubbSverige Mobil vilket innebär att du som medlem kan gästträna för en liten avgift på ca 200 anläggningar över hela Sverige. Perfekt när du är på resande fot i jobbet eller på semester! Läs mer >>

Trivselregler

  • Respektera vår skogräns och använd rena inneskor, så hjälper du till att hålla anläggningen ren och fräsch. Det är inte tillåtet att använda skor som använts utomhus.
  • Det är inte tillåtet med magnesia/greppklister som dammar eller lämnar märken efter sig.
  • Barn i krypålder eller äldre är av säkerhetsskäl ej tillåtna i våra styrketräningslokaler.
  • Använd normal samtalston och stör ej genom att skrika eller väsnas under träningen.
  • Använd träningskläder som är hela, rena och nytvättade.
  • Vid träning på gymet så släpp ej vikter eller viktmagasin utan följ med i rörelsen och lägg tillbaka med kontroll.
  • Plocka undan efter dig. Lägg tillbaka vikter, handtag och övrig utrustning på avsedd plats efter användning.
  • Torka gärna av redskapet efter dig, antingen med egen handduk eller med desinfektions- medel och papper.

Du kan alltid vända dig till oss i personalen med frågor kring kost och träning. Tveka inte att fråga – vi finns här för dig!

Är du inte medlem men vill börja träna hos oss? Läs mer >>

Berätta gärna om Aktiv Hälsocenter!