Om oss

Kunskap – Kvalité – Resultat

Aktiv Hälsocenter är en genuin träningsanläggning som startade våren 1992 och som drivs av Thomas Lundmark och Miriam Johansson.

Företaget startade på Vallonvägen 8 (fd Vårdcentralen) och var den första ”riktiga” träningsanläggningen i Finspång. Efter några år blev lokalerna för små och 1995 flyttades verksamheten till större lokaler på nuvarande adress. Verksamheten har vuxit i omgångar till att i dagsläget omfatta över 1500 kvm.

Aktiv Hälsocenter erbjuder friskvård till företag, föreningar och privatpersoner.

Vad som kännetecknar oss är den stora åldersmix av människor som tränar hos oss och blandningen av både nybörjare och elitmotionärer. Aktiv Hälsocenter har genom åren haft många utövare på yttersta elitnivå inom olika kraftidrotter samtidigt som en av våra största åldersgrupper är våra seniorer över 60 år. Hos oss kan alla känna sig välkomna.

Vårt mål är att guida våra medlemmar till en effektiv, rolig och varierande träning och att de ska känna sig speciella och väl omhändertagna.

Vår samlade kunskap om träning, motion, kost och hälsa är grunden i verksamheten. Med den basen vill vi erbjuda träning med kvalité så du får bästa resultat.

Aktiv Hälsocenter blev år 2015 utnämnd av KlubbSverige till Årets Träningsanläggning bland 228 anläggningar över hela Norden.

Klubb Sverige är Nordens största nätverk för träningsanläggningar.
Juryns motivering:
”Denna klubb lever och andas Klubb Sveriges värderingar. Ett lokalt och personligt engagemang med fokus på kärnverksamheten att sälja och leverera den bästa lokala träningsupplevelsen”.

Företaget har en bred kompetens inom friskvård, motion, träning och kost och en långvarig erfarenhet inom dessa områden. Vår personal består bland annat av Hälsoutvecklare, Kostrådgivare, Lic Personlig Tränare, Friskvårdare, Certifierad Massageterapeut, Friskvårdsterapeupt, Hälsokonsult, Ergonom, Stresscoach mm.

Berätta gärna om Aktiv Hälsocenter!